به گزارش مشرق به نقل از ایرنا، احمد مهدوي ابهري يكشنبه درآيين به آب اندازي سومين كشتي اقيانوس پيماي ايران موسوم به '105' در بندرعباس افزود:مجلس شوراي اسلامي نيز براي نظارت و پيگيري بر اجراي هر چه بهتر اين قانون آمادگي كامل دارد.
نماينده مردم ابهر و خرم دره در مجلس شوراي اسلامي اضافه كرد:چنانچه قانون حمايت از صنايع دريايي به طور كامل اجرايي شود، تمام چالش هاي اين حوزه برطرف مي شود و شاهد تاثير مثبت آن در استان هايي كه اين صنايع در آنها مستقر شده است و همچنين ساير مناطق كشور و در نهايت اقتصاد ملي خواهيم بود.
وي تاكيد كرد:ورود به همه صنايع و گسترش آنها ممكن است براي كشور سودمند نباشد اما بدون ترديد ساخت و تعمير كشتي يكي از حوزه هاي داراي مزيت است و از اين رو در اولويت توجه و برنامه ريزي كلان قرار دارد.
وي ايجاد اشتغال پايداروارتقاي شاخص هاي اقتصادي راازجمله ويژگي هاي اين گونه طرح ها دانست كه به گفته وي فعاليت هاي راهسازي و صنايع دريايي بهترين مصاديق آن به شمار مي روند.
سومين كشتي اقيانوس پيماي ساخت ايران موسوم به '105' روز يكشنبه با حضور جمعي از مقامات كشوري و استاني در بندرعباس به آب انداخته شد.
اين كشتي 95تني با قيمت قرارداد 31 ميليون دلارساخته شده و داراي 187 مترطول، 30 متر عرض و 16 متر ارتفاع تا عرشه مي باشد كه باسرعت 20 گره دريايي تردد مي كندو مي تواند به مدت 40 روز بدون توقف در دريا ماندگاري داشته باشد.
نايب رييس كميسيون صنايع و معادن مجلس شوراي اسلامي گفت:درحالي كه بسياري صنايع كشور مانند فولاد ،مس، نساجي و ديگر صنايع فاقد قانون مدون هستند ،صنايع دريايي تنها صنعت كشور است كه بهترين قانون براي آن نگاشته شده است.